Manchester United njihet për blerjet e shtrenjta pothuajse çdo vit dhe mban rekordin për blerjen e më të shtrenjtë në Premier League francezin Paul Pogba në vitin 2016 nga Juventusi për 90 milionë stërlina.

Ja 10 blerjet më të kushtueshme të djajve të kuq: