Në ndeshjet e luajtura sot në Africa Cup of Nations, fitojnë Bregu i Fildishtë, Cape Verde dhe Guinea Bissau.

Ja rezultatet e plota të ditës:

Cape Verde – Kamerun 3-1:
24’ Kuca, 59’ (aut) Bagnac, 69’ Mendes / 14′ Kunde Malong.

Kongo – Senegal 0-0:

Niger – Bregu i Fildishtë 0-3:
25’ Aurier’, 34’ Gradel, 60’ Kanon.

Eswatini – Guinea Bissau 1-3:   
19’ Baden lhorst / 15’ Djalo, 24’ Semedo, 50’ Pele

Burundi – Central African Republic 2-2:  
59’ Ntibazonkiza, 80’ Nduwarugira / 40’ 53’ Mafouta

Mauritani – Marok 0-0: