Barcelona sërish në qendër të stuhisë.

Sipas asaj që u raportua nga Cadena Ser, prokurori i kryeqytetit Calano do të kishte hapur hetimet për marrëdhëniet që u shfaqën midis klubit blaugrana dhe DASNIL 95 SL, një kompani në pronësi të José María Enríquez Negreira, nënkryetar i komitetit teknik të arbitrat mes viteve 1994 dhe 2018.

Sipas hetimeve, Barcelona do të kishte paguar rreth 1.4 milionë euro midis 2016 dhe 2018.