Fotini ka lënë mbrëmë shtëpinë e Big Brother, duke humbr mundësinë të fitojë çmimin e madh.

Në nje televotim të hapur prime-n që shkoi për më pak të preferuarin, më pak e votuara nga publiku është përzgjedhur Fotini.

Gjatë momentit ku do të bënte nominimet, Efi nuk ka mbajtur dot më gjatë lotët.

Mbrëmjen e djeshme ajo ka pasur debate të ashpra me Luizin dhe Kiarën.

Ajo u shpreh se nuk ka çfarë të flasë dhe se ka mbetur e zhgënjyer pasi nuk e priste atë sjellje nga Kiara.

Bledi ka fituar lojën dhe ka fituar imunitet. Gjithashtu imunitet edhe për Luizin, Kristin, dhe Dea Mishel.

Kanë dalë në nominim 5 banorë dhe do të lartohet më pak i votuari ndërmjet Efit, Kiarës, Qetësorit, Lorencit dhe Gertit.