Grupi i gazetarëve të Elbasanit kanë vizituar Shkupin dhe Preshevën këto dy ditë. Vizita ne vendet fqinjë u krye në kuadër të ditës së miqësisë.

Takimet kanë qenë të shumta në trojet shqiptare, sidomos me qarqet patriotike të Shkupit.

Pritja që iu bë në Preshevë nga kryetari i Bashkise i entuziazmoi gazetarët e Elbasanit, dhe i preku ndjenja patriotike e shqiptareve qe ndodhen nen shtetin serb.

Gazetari simpatik, Endri Shehu, qe eshte bere ikone e rrjeteve sociale, postoi nje sere fotosh qe thyen rrjetin se bashku me koleget Arnel Bega dhe Lenc Pisha.