Artistët e njohur shqiptarë, Çiljeta dhe Estto, tashmë kanë publikuar duetin e tyre të shumëpritur.

“Zemër” mban titullin projekti i dyshes, të cilin e kanë kompletuar edhe nga ana vizuale.

Këngëtarët vijnë me një paraqitje atraktive, derisa gjithë vëmendjen e ka marrë artistja nga Shqipëria.

Për tekstin dhe muzikën e këtij projekti është përkujdesur vet Estto, teksa producimin e ka bërë Pllumb.

Miksimin dhe masterizimin e këngës ndërkohë e ka bërë shtëpia e hiteve, Redbox Entertainment.

Videoja e veçantë dhe verore i është besuar produksionit të njohur ‘Pro Video’.