Shtohet numri i të infektuarëve në SHBA ku ka shkuar në 550.655 në total i të prekurve me koronavirus ku 17.776 raste u shfaqën vetëm ditën e fundit.

Numër i lartë të prekurish gjatë 24 orët e fundit edhe në Angli, Turqi, ndërsa vazhdon ulja e kurbës në Itali, Spanjë, Francë, dhe Gjermani.

Ja të dhënat në detaje për shtetet më të prekura: