S-Class i fundit është i ngarkuar me karakteristika të reja.

Mercedes-Benz S-Class 2021 më në fund është këtu. Pas një fushate shteruese që përfshinte dhjetëra video dhe foto të kësaj makina mahnitëse, dhe disa detaje tjera, kompania më në fund ka tërhequr mbulesën e sedanit të saj të fundit luksoz me madhësi të plotë.

Disa nga veçoritë më të rëndësishme të reja përfshijnë dy opsione të motorit të hibridizuar, një ekran i madh me touchscreen dhe teknologji më aktive të sigurisë se kurrë më parë.

Ndryshime të vogla të jashtme sjellin Mercedes-Benz S-Class në epokën moderne. Pjesa e përparme është pak më e gjatë, dritat janë më të mprehta dhe për herë të parë në tre breza, S-Class i ka dritat e pasme në mënyrë horizontale.

Dorezat e derës tani janë plotësisht të inkuadruara brenda makinës që ndihmojnë në përmirësimin e rrjedhës së ajrit. S-Class është një nga makinat më aerodinamike në botë.

Sa i përket madhësisë, S-Class i ri është më i gjatë se paraardhësi i tij deri në 1.3 inç, më i gjerë deri në 2.0 inç.

Natyrisht, ekrani i ri me prekje 12.8 inç i Benz është ajo që tërheq menjëherë vëmendjen. Ekzistojnë gjithashtu 30 altoparlantë dhe tetë rezonatorë në dispozicion të sistemit të zërit. I ri është edhe timoni, në këtë model.

Një nga veçoritë më të mëdha të kabinës është tipari i ri i ndriçimit të ambientit, i cili ka një LED brenda një fije optike çdo 0.6 inç.

Ekzistojnë gjithashtu tre ekrane opsionale të disponueshme në pjesën e pasme: dy shfaqje argëtuese 11.6-inç të montuara në pjesën e pasme të sediljeve dhe një tabletë i tretë i lëvizshëm 7.0 inç në konsolën qendrore. Si shoferi ashtu edhe pasagjerët e pasmë mund të kenë akses në profilet personale në ekranin qendror dhe në ekranet e sediljeve të pasme përmes komandës zanore.

Siç mund ta prisni, S-Class i ri vjen me pothuajse çdo tipar sigurie që ofron Mercedes-Benz aktualisht. Lista përfshin frenimin automatik të emergjencës, kontrollin e lundrimit adaptiv me ndalim dhe lëvizje, ndihmë aktive të drejtimit, ndihmë për mbajtjen e korsisë, ndihmë për ndërrimin e korsisë, njohjen e shenjës së trafikut.

Fatkeqësisht, nuk e dimë sa do të kushtojë ende Mercedes-Benz S-Class 2021. Ne presim një rritje të lehtë të çmimit krahasuar me modelin e mëparshëm, i cili fillon me 94,250 dollarë.