Emre Can është gati për të filluar një aventurë të re. Mesfushori gjerman është në Dortmund për të kryerr ekzaminimet mjekësore dhe për të nënshkruar kontratën me Borussian.

Juventus do të arkëtojë rreth 27 milionë euro midis huasë dhe blerjes së detyrueshme kur plotësohen objektiva të caktuara të arritshme.

Mesfushori gjerman do të fitojë 4.5 milion euro neto në sezon deri në vitin 2024.