Heq vellon, Ferrari i ri për Kampionatin Botëror 2023 mbërrin në ditën e Shën Valentinit.

Quhet SF-23. Himni, 500 tifozët e dashuruar pas të kuqes, xhirot e para në pistë dhe sigurisht makina.
Ja të gjitha fotot më të mira nga prezantimi: