Manchester Utd ka bërë një ofertë huazimi prej 2 milionë eurosh për Sofyan Amrabat (1996) të refuzuar menjëherë nga Fiorentina, sipas Athletic.

Djajtë e Kuq iu afruan klubit të Serisë A me një propozim që përfshinte një tarifë fikse huazimi për marokenin e pagueshme në dy këste prej 1 milion euro pasi ata mendojnë të mbeten në kufirin e tyre FFP dhe nuk mund të shpenzojnë më shumë.

Një klauzolë ndërprerje ishte përfshirë gjithashtu në marrëveshjen e huasë, e cila mund të ushtrohej në janar, do të vinte përpara këstit të dytë prej 1 milion euro.

Fiorentina e hodhi poshtë ofertën me bazën se do t’i garantohej vetëm 1 milion euro, dhe ajo priste që ta shiste mesfushorin për një shifër rreth 25-30 milionë euro.