Elita dhe Gjiko prej disa ditësh po shijojnë pushimet në Drymades së bashku me djalin e tyre Zëri. Ata kanë ndarë me ndjekësit foto të ndryshme nga bregdeti dhe shihen më të lumtur se sa kurrë.

Së fundmi, Gjiko i ka shkrepur një foto bashkëshortes së tij nga shezlloni dhe duket vërtet shumë seksi.

Këtë foto Elita e ka postuar në “Instagram” dhe shkruan: “Atij i pëlqen pamja” dhe e ka etikuar Gjikon.

Moderatoja ka marrë pëlqime dhe kompimenta të shumta.