I ri dhe sypatrembur, ambicioz dhe i uritur për gola.  Erling Haaland, i intervistuar nga një gazetar në konferencën e djeshme për shtyp, nuk tregoi dyshime për rezultatin përfundimtar të RB Salzburg-Liverpool.

Si përfundon RB Salzburg-Liverpool?  3-1 për ne. Liverpul është një ekip fantastik, por po ashtu edhe Salzburgu. Ne kemi besim se do ti eliminojmë ata“.

Dhe i shënon ti  3 golat?
Po. Jam në një formë mjaft të mirë. Po jetoj ëndrrën time. Kam besim se do t’i shfrytëzojmë rastet që do të krijojmë