Ekipi amerikan Haas ka postuar në rrjetet sociale modelin e ri njëvendësh për Kampionatin Botëror 2023.

Makina e drejtuar nga Magnussen dhe Hulkenberg është VF-23.

Ngjyrat “klasike” të kuqe dhe të bardhë mbeten, por e zeza bën vend.

Versionin e vërtetë të makinës do ta shohim në pistën në Silverstone më 11 shkurt për ditën e xhirimeve, më pas në testet në Bahrein nga 23 deri më 25 shkurt.