Prof. As. Dr Imelda Sejdini do te drejtoje fakultetin ekonomik te Universitetit te Elbasanit “Aleksander Xhuvani” dhe per nje mandat tjeter 4 vjecar.

Imelda Sejdini kandidonte e vetme mori rreth 90% te votave te stafit akademik dhe studente te fakultetit.

Ky fakultet ka patur mjaft arritje dhe kete vit dot te hape dhe degen e shumepritur 5 vjecare te drejtesise.