Vonesa në zgjedhjen e sponsorit të ri të fanellës së Interit në mënyrë të pashmangshme e çoi klubin, së bashku me Nike, në një vonesë në prezantimin e fanellat e ndryshme sezonale në krahasim me konkurrentët.

Sidoqoftë, si gjithmonë, faqja e specializuar për rrjedhjet e uniformave të lojës, FootyHeadlines ka zbuluar një pamje paraprake të setit të fundit që mungon për sezonin aktual: fanellën e tretë 2023/24.

Disa hipoteza tashmë ishin paraqitur muajt e fundit, por tashmë ka ardhur konfirmimi me rrjedhjen e fotos së parë zyrtare të fanellës së tretë për këtë vit. Do të jetë krejtësisht portokalli me swoosh-in e Nike dhe logon e Interit në të zezë.

Nuk dihet ende nëse logoja e plotë e malit për Paramount+ do të kthehet si sponsor në gjoks në stilin e uniformës së parë apo do të “prehet” siç ndodh tashmë për të dytën.

Jo një risi absolute kromatike duke pasur parasysh se Oranje (shpesh përdoret si ngjyra e bluzave të portierëve) ishte përdorur tashmë për fanellat e treta të sezoneve 2000/2001 dhe 2001/2002 me Ronaldon, Vierin dhe Pirlon ndër të tjera në rozë.

Ja fotoja dhe detajet e tjera të fanelës së tretë të Interit për 2023/24.

Ju pëlqen?