Interi raportohet se ka kontaktuar me Manchester United për një marrëveshje huazimi gjashtëmujor për Harry Maguire (1993).

Maguire është ende kapiteni i Mancheshter United, por ka pasur vështirësi për minuta të rregullta këtë sezon pasi ka mbetur pas Lisandro Martinez dhe Raphael Varane në rendin e parë të Old Trafford.

The Daily Mail Football raporton se Inter Milan ka kërkuar nënshkrimin e Maguire si huazim për pjesën tjetër të sezonit, por Maguire ka refuzuar pasi preferon të zgjidhë të ardhmen e tij në verë.