Sic raporton FcInter1908, drejtuesit e Interit, janë duke zhvilluar në këto momente një takim me Sheriff Kassama dhe shoqëruesit e tij.

Ai është qendërmbrojtës i lindur në 2004Itali që luan te Monza.

Marrëveshje është arritur dhe po diskutohen detajet.  Nënshkrimi tashmë mund të arrijë sot.