Me përfundimin e sezonit aktual, tani fillojnë të zbulohen edhe uniformat e ekipeve për sezonin e ardhshëm, kjo edhe për faktin se duhet të dalin në treg sa më shpejt, në mënyrë që klubet të kenë mundësi të fitojnë sa më shumë.

Pikërisht mbrëmjen e djeshme është zbuluar edhe bluza e dytë e Juventusit, që skuadra do të mbajë për sezonin tjetër.

“Zonja e Vjetër” e ka ndryshuar përsëri ngjyrën, teksa bluza do të jetë blu e errët.

Gjithashtu ajo që bie në sy është jaka, por edhe mëngët, të cilat në fund shoqërohen edhe me ngjyrat e çrregullta bardhezi.

Tifozët e kanë kritikuar mjaft këtë fanellëe sidomos për pjesën te fyti dhe mëngët që i kanë quajtur shumë të shëmtuara me atë pjesën e qendisjes.