Këshilli i Shtetit të Italisë dekreton përfundimin e mosmarrëveshjes së Juventusit për caktimin e skudetos së 2006 Interit pas heqjes së titullit bardhezi.
Sipas ANSA, u refuzua ankesa e klubit të Juventusit kundër Figc, Inter dhe Coni (të gjithë të paraqitura në gjykatë), hallka e fundit e një zinxhiri kundërshtimesh ligjore ndaj vendimit të komisionerit të jashtëzakonshëm të federatës së futbollit, Guido Rossi, i cili në 2006 i kishte caktuar titullin Interit, i cili mbeti bosh pas vendimeve të drejtësisë sportive për skandalin Calciopoli.