Key Alves njihet si një prej volejbollisteve më seksi në Amerikën Latine. Por për lojtaren, e cila ka veshur edhe fanellën e kombëtares braziliane, volejbolli nuk është profesioni më fitimprurës.

Prej kohësh ajo është bërë pjesë e platformës për të rritur “onlyfans”, ku ekspozon foto dhe video “hot” për fansat kundrejt pagesës.

Key Alves është 22 vjeç ka bërë të ditur se nga “onlyfans” përfiton 50 herë më shumë të ardhura sesa nga volejbolli.

Ja fotot e saj: