Futbolli konsiderohet gjerësisht të jetë sporti më i popullarizuar në botë me pothuajse çdo klub që merr pjesë në këtë sport për të siguruar që ata të fitojnë trofe dhe nderime dhe me qëllimin që të njihen si një nga më të mirët në botë.

Këtu, ne hedhim një vështrim në pesë klubet me më shumë tituj në shekullin 21.

  1. Al Ahly Cairo (Egjipt) – 41 Tituj
  2. Bayern Munich (Gjermani) – 40 Tituj
  3. Lincoln Red Imps F.C (Gjibraltar) – 40 Tituj
  4. FC Barcelona (Spanjë) – 34 Tituj
  5. FC Porto (Portugali) – 33 Tituj