Dy raste te reja covid19 ne Elbasan. Nje burre 62 vjec shofer autobusi dhe gruaja e tij po 62 vjece. Familja ndodhet ne vatren me te nxehte te Elbasanit, lagjen 5 maji.

Nr i te prekurve me Koronavirus ne Elbasan shkon ne 18.

Qe ne oret e para te mengjesit Bashkia Elbasan ka bere dizinfektimin e shtepise dhe te fqinjeve.