Garë pa histori midis Eibarit dhe Granadas.  Vendasit imponohen 3-0 falë golave ​​të Enrich 21’, Kike 26’ dhe Inui 87’. 


Me këto 3 pikë, Eibar shkëputet nga zona e rënies, duke u ngritur në 19 pikë. Granada ndalet në 24 pikë.