Një lidhje e fortë që konsolidohet, rritet dhe evoluon.  Një lidhje e natyrshme, e drejtuar nga vlerat dhe qëllimet e përbashkëta.  Inter dhe LeoVegas.News vazhdojnë rrugëtimin e tyre së bashku dhe sot njoftojnë një tjetër hap në një bashkëpunim gjithnjë e më të rëndësishëm.

Udhëtimi Nerazzurri i LeoVegas.News filloi shtatorin e kaluar, kur platforma argëtuese, e cila ofron përmbajtje ekskluzive në lidhje me futbollin dhe protagonistët e tij, u bë Partneri Zyrtar i Infotainmentit të Klubit. Tani LeoVegas.News bëhet Partneri i Përparëm i bluzes së stërvitjes zyrtare të Interit. Nga sot ai do të jetë i pranishëm në pjesën e përparme të kompleteve të stërvitjes së ekipit të parë për meshkuj dhe femra dhe në fanellën para ndeshjes të veshur nga lojtarët në ngrohjet e të gjitha garave.

Jo një risi absolute. Me rastin e kampit stërvitor në fillim të dhjetorit në Maltë, LeoVegas.News ishte shfaqur tashmë në çantën stërvitore të skuadrës, duke nënvizuar sinergjinë mes Interit dhe platformës argëtuese.  Marrëveshja, e cila do të zgjasë deri në 2024/25, parashikon që logoja e LeoVegas.News të jetë e dukshme si në tunelin e stadiumit San Siro ashtu edhe në periferi të Qendrës së Trajnimit Suning në Appiano Gentile.

Strategjia e Interit për të prodhuar përmbajtje cilësore për bazën ndërkombëtare të tifozëve shkon paralelisht me ambicien e LeoVegas.News, e cila ndan një qasje kulturore ndaj argëtimit dixhital, ndaj historisë së emocioneve të futbollit, veçanërisht atyre të Nerazzurrëve.

Gjatë këtyre muajve të parë të bashkëpunimit, Interi fitoi Superkupën e Italisë në derbin e luajtur në Riad.  Udhëtimi në Arabinë Saudite përfaqësoi një moment ndarjeje me të gjithë partnerët Nerazzurri dhe ishte një mundësi për të forcuar marrëdhëniet me LeoVegas.News.