Në ndeshjet e sotme të Ligue 1 barazojnë Marseille, Monaco dhe Nice. Fitojnë jshtë fushe Nantes dhe Reims.

Ja rezultatet e plota të së shtunës:

Metz-Marseille 1-1 (40’ Nguette/ 70’ Radonjic)

Amiens-Dijon 1-1 (28′ Konate/ 19′ Cadiz)

Angers-Monaco 0-0

Brest-Nice 0-0

Nimes-Nantes 0-1 (28′ Louza)

Toulouse-Reims 0-1 (9′ Oudin)