Në ndeshjet e sotme të Ligue 1, fitojnë Marseille, Nimes dhe Strasbourg.

Ja rezultatet e plota:

Brest-Bordeaux 1-1
Lion-Amiens 0-0
Montpellier-Metz 1-1
Nimes-Dijon 2-0
Reims-Nice 1-1
Toulouse – Strasbourg 0-1
Saint Etienne – Marseille 0-2