Lille dhe Lyon nuk shkojnë përtej 0-0 në ndeshjen e Ligue 1 në orën 13.00.

Loja është e bllokuar dhe pa shumë emocione, të dyja skuadrat janë mjaftuar me një pikë pak të dobishme nga pikëpamja e renditjes.

Lille – Lyon 0-0