Përfundon në barazim takimi i parë i ditës në Ligue 1 mes Saint Etienne dhe Reims.

Saint Etienne – Reims 1-1:
89′ Abi / 72′ Touré.

Saint Etienne: J.Moulin, H.Moukoudi, M.Trauco, P.Cissé, M.Debuchy (Cap.), D.Bouanga, Y.Neyou, L.Gourna-Douath, M.Camara, W.Khazri, A.Modeste. Tr: Claude Puel
Ndërrime: A.Nordin <-> W.Khazri (45′), A.Aouchiche <-> L.Gourna-Douath (45′), C.Abi <-> A.Modeste (59′), Z.Youssouf <-> M.Camara (79′)

Reims: P.Rajkovic, W.Faes, G.Konan, M.Munetsi, T.Foket (Cap.), A.Zeneli, Moreto Cassamã, D.Kutesa, V.Berisha, N.Mbuku, B.Dia. Tr: David Guion
Ndërrime: M.Doumbia <-> D.Kutesa (59′), E.Touré <-> A.Zeneli (60′), M.Drammeh <-> B.Dia (80′)