Përfunduan ndeshje e pasdites në Ligue 1. Nice mund Lillen, fitojnë edhe lyon, Brest, Montpellier.
Ja rezultatet e plota dhe golashënuesit:

Nice – Lille 1-0:   
G. Laborde (34)

Auxerre – Montpellier 0-2:     
S. Mavididi (62), (80)

Brest – Angers 4-0:  
J. Le Douaron (14), S. Mounié (34), F. Honorat (59), P. Lees-Melou (84)

Clermont – Nantes 0-0:

Strasburg – Toulouse 1-2:
K. Gameiro (20) / T. Dallinga (25), (51)

Ajaccio -Lyon 0-2:
J. Lepenant (20), A. Lacazette (71)