Sukses i rëndësishëm në garën e Champions League për Monacon, i cili fiton në fushën e Clermont falë golave ​​të Maripan 3’ dhe Embolo 13’ për rezultatin përfundimtar 0-2.

Me këtë fitore Monaco shkon në vendin e 4-t me 44 pikë, 1 pikë me paks se Lens që renditet i treti.