Maserati prezantoi dje një tjetër makinë të shkëlqyer, modelin MC20 V6 dhe tashmë fotot tashmë kanë pushtuar internetin.

Ne nuk po e themi këtë vetëpër shkak të emrit, apo edhe modelit tradicionalisht të shkëlqyer italian, por për shkak të asaj që fshihet brenda saj.

Dhe ka një ndërthurje të teknologjive klasike dhe të reja, të vendosura në mënyrë perfekte në motorin e saj. Kjo makinë ka një motor 3.0 V6, që do të thotë se është më i fuqishëm se Ferrari i V8, dhe sjell një numër teknologjish të reja.

Maserati ofron 630 kuaj fuqi dhe 730 Nm çifte rrotulluese.