Qeveria italiane do të vendosë në dispozicion një paketë ekonomike me nje vlerë prej 750 miliardë eurosh për të ndihmuar bizneset në luftën kundër COVID-19.

Sipas Ministrisë së Ekonomisë italiane, qeveria do të vendosë në dispozicion 400 miliardë euro më shumë se çfarë shte vendosur më parë.

Të njëjtat burime sqarojnë se 200 miliardë janë lëshuar për likuiditetin e kompanive dhe 200 të tjera për të mbështetur eksportet.