Këtë fundjavë në Angli temperaturat shkuan 24 gradë celcius dhe kjo bëri që njerëzit të dynden parqeve pavarësisht karantinimit. Shumica e tyre ka preferuar qëndrimkn në parqe, xhiro me biçikletë dhe qëndrimin buzë detit. Disa kanë dalë edhe të marrin rreze dielli.
Ja fotot e plota: