Këto ditë në lulishten “Aqif Pasha” u zhvillua Panairi i Zejeve për Ditën e Verës 2023.

Biznese të ndryshme reklamuan produktet e tyre, kryesisht artizanale popullore por nuk mungonij dhe ato modernet.

Ja fotot: