E mbyllur në shtëpi prej disa ditësh për shkak të virusit COVID-19, këngëtarja e shumë hiteve muzikore, Nora Istrefi ka dhënë një interviste përmes Skype.

Ajo rrëfeu se pjesën më të madhe të ditës e kalonte me vajzën e saj, Renee, me të cilën luante, vizatonte dhe gatuante për të.

Ndër të tjera, Nora ka treguar se këto ditë ishte “detyruar” t’i bënte punët e shtëpisë, si p.sh të lante, pastronte, hekuroste duke i dhënë sigurisht dhe një dorë nëna e saj.

E cilësuar si një nga këngëtaret me trupin më të bukur në skenën shqiptare, Nora tregoi dietën e saj ditore gjatë kohës së karantinës.

“Unë mundohem të mbaj një farë balance, të mos kufizohem në ushqime, pra nuk ha vetëm sallatë. Ha pak nga të gjitha, mirëpo këtë gjë e bëj në mënyrë të shpeshtë dhe nuk e teproj”, është shprehur këngëtarja.