Tjetër lëkundje tërmeti
Tjetër lëkundje e fortë tërmeti është ndjerë në Tiranë, me magnitudë 4.1. Pas lëkundjes së fortë 6.5 ballë të orës 03:55 pritet të ketë të tjera lëkundje të njëpasnjëshme, por që IGJEUM u shpreh se goditja kryesore ka kaluar.
Gjatë mengjesit te sotem jane regjistruar disa pasgoditje te cilat mund te jene fatale per banesat e demtuara.
Nderkohe bilanci i viktimave dhe i te plagosurve eshte rritur.
Te pakten 4 viktima jane zyrtarizuar deri me tani dhe mbi 170 te plagosur. Me kelimin e oreve bilanci thellohet.