Në ndeshjet e sotme në Premier League, fitojnë Manchester City, Liverpool, Burnley dhe Sheffield Utd.
Ja rezultatet e plota:

Brighton – Liverpool 1-3:
6′, 76’ Mohamed Salah (Liverpool), 8′ Henderson (Liverpool), 45′ Trossard (Brighton)

Manchester City – Newcastle 5-0:
10′ Gabriel Jesus, 21′ Mahrez, 58′ Aut. Fernández, 65′ David Silva, 91′ Sterling.

Sheffield United – Wolverhampton 1-0:
93′ Egan.

West Ham United – Burnley 0-1:
38′ Rodriguez.