Sipas raportimeve nga Bfm Paris, Lionel Messi u largua nga stërvitja e PSG-së sot pas një mosmarrëveshjeje me trajnerin Galtier, i cili nuk do t’i kishte ofruar ushtrimet stërvitore që donte Messi.

Pavarësisht përpjekjes së teknikut për të korrigjuar situatën, Leo u largua para kohe nga seanca stërvitore

Dhe ka gjithnjë e më shumë hije për të ardhmen: një kontratë që skadon në verën e vitit 2023 dhe një ofertë nga Al Hilal që do të ishte afër. Dhe në frontin e rinovimit, për momentin, nuk ka pasur përparim.
PSG ka një problem me FairPlayn financiar për shkak të shpenzimeve të mëdha dhe nuk mund t’i ofrojë kontratë si ajo aktualja.