Roma është pranë shijes së sulmuesit Edin Dzeko (1986) te Juventusi dhe si zëvendësuesin e tij ka zgjedhur sulmuesin e Napolit, polakun Arkadiusz Milik (1994)

Për teserën e tij, Roma ofron anësorin turk Cengiz Under (1997) dhe mesfushorin italian Alessio Riccardi (2001) plus 10 milionë euro.

Kjo ofertë është konsideruar e pamjaftushme nga Napoli i cili kërkon kërkon 20 milionë euro plus përvec këtyre dy futbollistëve.