Mbulesat janë ulur gjithashtu për Williams, që ka prezantuar njëvendëshen për Kampionatin Botëror F1 2023.

Kjo është e vetmja ngjyrë e makinës që do të shohim në rrugën e duhur në testet në fund të shkurtit në Bahrein me Alexander Albon dhe rishtar Logan Sargeant.

Makina është FW45 dhe objektivi i skuadrës është padyshim që të shkojë përtej pozitës së dhjetë me të cilën u mbyll 2022.

Risia e ngjyrosjes 2023 jepet nga “Gulf”, një sponsor që deri vitin e kaluar ishte në rrugën e duhur me McLaren.

Alexander Albon, “veterani” dhe Logan Sargeant, “fillestari” do të jenë pilotët e Williams për Kampionatin Botëror 2023.

“Jam shumë i emocionuar për fillimin e sezonit pas asaj që për mua ndihet si një dimër i gjatë. Jam super i motivuar dhe kemi bërë shumë punë. Makina duket e mrekullueshme dhe tregon përpjekjet e mëdha që ekipi ka bërë në sezonin jashtë, kështu që mezi pres të filloj në Silverstone më parë duke u nisur për në Bahrein.” , – tha Sargeant.

Albon, duke hyrë në vitin e tij të dytë me Williams, tha:

“Jam shumë i emocionuar që do të rikthehem për një vit tjetër me ekipin. Makina duket e mrekullueshme dhe do të hyjë në pistën në Silverstone. Ekipi ka punuar vërtet shumë vitin e kaluar dhe gjatë dimrit për të trajtuar disa fusha kryesore në makinën tonë, duke u përpjekur të maksimizojë atë që marrim nga makina për vitin 2023, kështu që mezi pres të shoh se çfarë është FW45 mund te bej. Ne gjithashtu mirëpresim partnerë të rinj në ekip këtë vit, kështu që është mirë t’i kemi ata në bord.”