Njerëzit që jetojnë në qytetin kinez ku u shfaq koronavirusi për herë të parë u lejuan të largoheshin për herë të parë qëkur ishte mbyllur, megjithë frikën që infeksionet mund të rriteshin nëse kufizimet lehtësohen shumë shpejt.

Kina mbylli qytetin e Wuhanit më 23 janar, kur u bë e qartë se virusi vdekjeprurës Covid-19 kishte filluar atje.

Por në orën 00.50 të së Mërkurës, trenat që transportonin njerëz nga qyteti filluan tëlëvizin, dhe autostradat kryesore gjithashtu filluan të hapen ndërsa bllokimi i Kinës në Wuhan u hoq.

Wuhan ka një popullsi prej rreth 11 milion njerëz.

Ja fotot: