Ajax, FC Metz dhe Georges Mikautadze kanë arritur marrëveshje për transferimin e sulmuesit te Ajax.

Gjeorgjiani, i lindur në Francë, nënshkroi një kontratë që zgjat deri më 30 qershor 2028.

Ajax do të paguajë një tarifë transferimi prej 16 milionë euro për FC Metz plus bonuse deri në 3 milionë euro.

Mikautadze (Lyon, 31 tetor 2000) ndoqi një pjesë të akademisë së të rinjve në FC Metz dhe kishte luajtur për ekipin e parë të klubit francez që nga viti 2019.