Beşiktaş Futbol A.Ş. raportoi në Platformën e Zbulimit Publik se ishte arritur një marrëveshje me lojtarin dhe klubin e tij në lidhje me transferimin e futbollistit profesionist Milot Rashica (1996).

 

Deklarata e dërguar nga Beşiktaş Football Investments Industry and Trade Inc. në Platformën e Zbulimit Publik është si më poshtë:

Transferimi i futbollistit profesionist Milot Rashica është dakorduar me klubin e tij dhe me veten e tij. Një tarifë totale e transferimit prej 5,250,000 euro do t’i paguhet klubit të Norwich City FC. Është arritur një marrëveshje me lojtarin për 4 sezone, duke filluar nga sezoni 2023-2024”.