FC Internazionale Milano njofton se ka nënshkruar një marrëveshje partneriteti me Recrowd, platforma e parë crowdfunding në Itali në sektorin e pasurive të paluajtshme për kapitalin e mbledhur në vitin 2022, e cila do të jetë Partneri Zyrtar Crowdfunding i Nerazzurrëve deri në 2024-25.

“Jemi të lumtur të shpallim Recrowd si partnerin tonë të ri dhe të bashkëpunojmë me një markë lider në një sektor shumë inovativ siç është financimi i pasurive të paluajtshme. Inovacioni, veçanërisht në sferën dixhitale, është një nga shtyllat e strategjisë së rritjes së klubit tonë dhe ne jemi të kënaqur që gjejmë të njëjtat vlera në partnerin tonë të ri.”, – deklaroi Alessandro Antonello, CEO i Corporate FC Internazionale Milano

“Ne besojmë thellësisht në vlerat që sporti, dhe futbolli në veçanti, kanë aftësinë për të dialoguar me komunitetin, të cilat nuk kufizohen vetëm në fushën e lojës, por shpesh arrijnë në jetën e përditshme. Për këto arsye, marrëveshja me FC Internazionale Milano do të fokusohet në ndarjen e mundësisë për të marrë pjesë në projekte të rëndësishme rizhvillimi në zonë me miliona tifozë përmes inovacionit të sjellë nga platforma jonë.” , deklaroi Gianluca De Simone, CEO dhe bashkëthemelues i Recrowd.