Showbiz

Pensionistët e lumtur! Edi Rama i jep bonus 5 mijë lekë...

Duke filluar nga dita e nesërme, do të lëvrohet bonusi i fundvitit për mbi 695 mijë pensionistë në mbarë vendin prej 5000 mijë lekësh....

Sport

Video

Politike

Pensionistët e lumtur! Edi Rama i jep bonus 5 mijë lekë...

Duke filluar nga dita e nesërme, do të lëvrohet bonusi i fundvitit për mbi 695 mijë pensionistë në mbarë vendin prej 5000 mijë lekësh....

Ekonomi

Lifestyle

“Herkuli” i vogël, i quajtur djali më i fortë në botë në moshën 8 vjeçare, duket totalisht i transformuar 22 vjet më vonë. Ja...

Richard Sandrak tani është 30 vjeç, por fitoi famë si një djalë i ri si...

Pensionistët e lumtur! Edi Rama i jep bonus 5 mijë lekë për vit të ri. Ja detajet kush përfiton dhe më shumë.

Duke filluar nga dita e nesërme, do të lëvrohet bonusi i fundvitit për mbi 695...

Ivana Knoll, modelja kroate që ka sfiduar ligjet e Katarit për mënyrën se si vishet. Ja fotot:

Modelja kroate Ivana Knoll erdhi në Katar për të mbështetur kombëtaren e vendit të saj. Në...

Prifti i Elbasanit At Nikolla Xhufka vlerëson devotshmërinë e besimtarëve myslimanë. “Nëse do të kishit gjysmën e besimit të tyre që falen 5 herë...

Deklarata e një prifti të krishterë nga Elbasani ka bërë xhiron e rrjetit. Ai ka...

Valentina Ferragni ndërthur veshjen sensuale me atë casual. Ja fotot:

Një udhëtim në Nju Jork është gjithmonë një ide e mirë për Valentina Ferragni dhe...

Hapet një datë e re regjistrimi për në universitete, mundësi edhe për degët e mësuesisë ku përfitohet bursë.

Ministria ka hapur një datë të re regjistrimi për në universitete. Kjo mundësi mund të shfrytëzohet...

Ardit Demiri emërohet drejtori i ri i Përgjithshëm i Postës Shqiptare.

Ardit Demiri do të jetë drejtori i ri i Përgjithshëm i Postës Shqiptare. Pas disa...

Në Universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani” organizohet Konferenca Ndërkombëtare “Ndërtimi i qëndrueshmërisë së ekosistemeve ujore nëpërmjet njohurive shkencore”.

Universiteti i Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, në bashkëpunim me Universitetin e Salentos, Itali dhe Revistën Ndërkombëtare...