Office Sports ka publikuar renditjen e skuadrave  sportive me më shumë tweet në 2019. Në vend të parë është Barcelona, ​​pastaj Real Madrid dhe në vendin e tretë Manchester United.  Juventus renditet i gjashti në këtë listë të veçantë, me një ekip të vetëm jo-futbolli në top 10, përkatësisht Los Angeles Lakers.

1. FC Barcelona
2. Real Madrid CF
3. Manchester United
4. Liverpool FC
5. Paris Saint-Germain
6. Juventus FC
7. Manchester City
8. AFC Ajax
9. Flamengo
10. Los Angeles Lakers