Office Sports ka publikuar renditjen e sportistëve me më shumë tweet në 2019. Në vend të parë është Neymar, ​​pastaj Messi dhe në vendin e tretë Cristiano Ronaldo.

Ka edhe mjaft basketbollistë në këtë listë si Lebron James,  Kahwi Leonard etj.

Ja renditja e plotë:

1. Neymar

2. Lionel Messi

3. Cristiano Ronaldo

4. LeBron James

5. Kawhi Leonard

6. Kobe Bryant

7. Tom Brady

8. Kylian Mbappe

9. Keisuke Honda

10. Antonio Brown