Lojtarët pozitivë te Interi kanë shkuar në 4. Këtë mëngjes klubi Nerazzurri njoftoi se pas D’Ambrosio dhe Handanovic, edhe De Vrij dhe Vecino gjithashtu testuan pozitivisht për Covid-19.

ATS në Milano, pas rasteve të reja pozitivite, vendosi si më poshtë:

  • Pezullimi i menjëhershëm i çdo lloji të aktivitetit të ekipit për 4 ditë, përfshirë të Dielën 21 Mars;
  • Ndalimi i ndeshjes Inter-Sassuolo i planifikuar për të Shtunën 20 Mars 2021;
  • Ndalimi për t’iu përgjigjur thirrjes për të gjithë lojtarët e thirrur nga ekipet e tyre përkatëse kombëtare.

Të hënën më 22 mars, përpara rinisjes përfundimtare të aktiviteteve, tamponet molekulare do t’i përsëriten të gjithë  anëtarët e ekipit.