Nëse nuk doni të jeni pjesë e grupit të grave që insistojnë të besojnë në disa gënjeshtra të thëna nga burrat, këtu janë disa prej tyre! Burrat i thonë shpesh dhe pothuajse çdo grua i beson!

Problemi jam unë, jo ti

Disa burra, si dhe shumë gra, në periudha të caktuara të jetës, mund të kenë një lloj problemi emocional. Sigurisht, gjatë asaj kohe, ata gjithashtu përpiqen të jenë të fortë dhe thonë se problemi nuk është me ju, por me veten e tyre. Sidoqoftë, kjo fjali mund të thotë se ai dëshiron të distancohet ose është i interesuar për një grua tjetër, kështu që preferon t’i japë fund marrëdhënies. Nëse kjo ju ndodh, mos u dëshpëroni sepse jeni në gjendje të gjeni dikë që ju vlerëson dhe di si ta ktheni dashurinë që ju ofroni në marrëdhënie.

Ju jeni gruaja më e bukur që kam takuar

Sigurisht që kjo frazë tërheq çdo femër, përveç që bën mirë për egon e femrës. Por, edhe nëse fjalia i jep asaj ndikim të vetëvlerësimit, asnjë grua nuk do të donte të mashtrohej, kështu që mos besoni 100% në këtë fjali.

Nuk e harrova, thjesht prisja momentin e duhur

Shumë burra përfundojnë duke thënë se ata kujtuan disa data të veçanta në lidhje me marrëdhëniet e tyre vetëm për të mos e pëlqyer partnerin e tyre. Kjo është një mënyrë që ata të shmangin luftën dhe keqkuptimet, veçanërisht kur një grua e vlerëson shumë marrëdhënien. Mund të themi se kjo lloj gënjeshtre është e shëndetshme, sepse përfundon duke ruajtur harmoninë e marrëdhënies.

Ju jeni gruaja e vetme që ekziston, unë nuk kam sy për askënd tjetër

Kjo është një deklaratë e bukur dhe e pranuar mirë nga gratë që janë plotësisht të dashuruara me partnerët e tyre, por realiteti mund të ishte krejt ndryshe. Kur një njeri përdor atë frazë ose thotë diçka të ngjashme, ai gënjen veten. Ne nuk duhet të mashtrojmë veten, sepse gratë vërejnë edhe burra të tjerë, dhe një sjellje e tillë nuk duhet të konsiderohet tradhti.

Celulari im nuk kishte bateri

Shumë burra përdorin këtë frazë për t’u larguar nga një bisedë që konsiderohet e mërzitshme për ta ose thjesht për të marrë kohë, ose për të bërë diçka që dëshirojnë ose për të pasur disa orë me miqtë e tyre. Kështu që nëse partneri juaj fillon të përdorë këto fraza shumë shpesh, përpiquni të hidhni një vështrim dhe konfirmoni nëse telefoni është shkarkuar ose thjesht po përpiqet të largohet nga ju.

Do të më duhet të punoj jashtë orarit

Kjo gënjeshtër përdoret gjerësisht nga burrat e martuar të cilët shpesh janë jobesnikë ndaj partnerëve të tyre. Jini shumë të kujdesshëm nëse i dashuri ose burri juaj shpesh kanë këtë lloj falje. Sigurisht, shumë lloje të punës kërkojnë që punonjësit të qëndrojnë jashtë orarit, por të jenë të vetëdijshëm që kjo do të fillojë të përsëritet shumë shpesh, pasi kjo mund të tregojë një tradhti.